رفع نقص پرونده که کیفرخواستش صادر شده چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۶۲ #59598481

باسلام
در پرونده ای که شاکی هستم کیفر خواست صادر شده بود و جلسه دادگاه کیفری ۲ هم تشکیل شد که متهمان نیومدن ولی چند روز بعد پرونده رو جهت رفع نقص برگشت داد به دادیاری
نقص ها جزیی بودن شامل یک اشتباه تایپی در برگه پزشک قانونی و تحقیق از همسایگان و مواجهه حضوری با متهمان!!!!! همه این‌ها رو تو کلانتری انجام دادم اونام گفتن میفرستیم دادیاری
حالا میخواستم بپرسم چرا دادگاه خودش مستقیما این کارها رو انجام نداد؟
و چه لزومی به مواجهه حضوری بود اصلا؟
و سوال مهم تر اینکه آیا دادیاری پرونده را که رفع نقص شده دوباره به دادگاه میفرستد یا مجددا کیفرخواست صادر میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحقیقات می بایست توسط دادسرا انجام شود و اگر نقصی باشد دادگاه می تواند خواستار رفع تقص از دادسرا باشد...

سلام
طبق قانون تحقیقات مقدماتی از وظایف دادسرا می باشد و درصورتی که ناقص باشد و احتیاج به رفع و تکمیل آن داشته باشد دادگاه پرونده را به دادسرا ارسال تا به آن رسیدگی و دادسرا بعد از رفع نقص مجدد پرونده را جهت صدور رای به دادگاه ارسال میکند