آیا شکایت در دادسرا اقدام منطقی ای است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #59569004

سلام
یک مبلغی اشتباها به حساب یک زن کارت به کارت کردم، شماره اش از بانک گرفتم و تماس گرفتم گفتم پول مرا پس بده ولی از عودت وجه امتناع کرد، از طریق شورای حل اختلاف طرح دعوای حقوقی مطالبه وجه کردم ولی در جلسه دادرسی حاضر شد و ادعای دروغی مطرح کرد که پول دستی به من داده و از من طلب داشته است ولی نه رسیدی از من دارد و نه شاهدی برای اثبات ادعایش دارد، بنده در آن زمان جهل به قانون داشتم و تقاضای سوگند کردم و قاضی سوگند را متوجه خوانده کرد و او هم سوگند خورد و قاضی شورا ختم رسیدگی را اعلام کرد، جهل به قانون یعنی این که نمی دانستم اگر تقاضای سوگند کنم و طرف سوگند بخورد آن موقع سوگند قاطع دعوا خواهد بود و دیگر ادله و مدرکی از من پذیرفته نیست و شنیدم اگر اعتراض هم بکنم پرونده از شورا به دادگاه منتقل می شود و چون سوگند قاطع دعواست قابل اعتراض نیست.
آیا الان باید از طریق کیفری اقدام کنم؟
چون اتیان سوگند دروغ جرم است از لحاظ حقوقی پرونده به بن بست خورده است، با توجه به این که طرف مقابل خانم است.
آیا شکایت در دادسرا اقدام منطقی ایی است؟
اگر در دادسرا نتوانم اثبات کنم آیا او می تواند اعاده حیثیت کند و به خاطر افترا و شکایت دروغ از من شکایت کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری میبایست بررسی گردد که به چه عنوان و با چه دلایلی مطرح گردد وارزش مبلغ واریزی ملاک می باشد

اول اینکه باید دید ایا مبلغ ارزش شکایت دارد یا خیر دوم اینکه اگر ایشان ادعا میکند از شما طلب داشته بابت کدام فاکتور و چه کاری از شما طلب دارد اینها مسایلی هست که بایستی بررسی شود توصیه میشود به یکی از همکاران وکیل مراجعه کنید