با توجه موارد ذکر شده و به گفته شاکی که بانک می باشد البته هیچ سمتی در این پرونده ندارد آیا شکایت بانک به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #59556958

با سلام خدمت سایت خوب وکلا
بنده کارمند بانک می باشم و بانک از بنده به جرم صدور غیر قانونی کارت عابر بانک مشتری وبرداشت وجه توسط کارت شکایت کرده است، کارت عابر هم با کد کاربری کارمند دیگری صادر شده است. در صورتی که صدور غیر قانونی کارت عابر بانک مشتری در استان_ می باشد، و برداشت وجه توسط همین کارت عابر بانک به دفعات در استان دیگر صورت گرفته، به طوری که در تاریخ صدور کارت مشتری، بنده مرخصی پزشکی بودم و در محل کار حاضر نشدم،و برداشت وجه مشتری هم مشخص نیست کار چه کسی هست یعنی برداشت کننده وجه ناشناس است و مشتری همان صاحب حساب هیچگونه شکایتی مطرح نکرده است زیرا بانک پول مشتری را به حسابش واریز کرده است، به طوری در پلیس آگاهی هم یکبار با چند نفر که از از دستگاه پوز آنها توسط همین کارت خرید شده بود مواجهه حضوری و چهره به چهره شدم وآنها اظهار کردن که هرگز بنده را ندیدند، بعد پرونده در دو تا استان رای صادر شد و رای هر دو استان آن قرار عدم صلاحیت بوده است وپرونده مختومه شده است و پرونده به تهران دادسرای جرایم رایانه ای ارسال شده است زیرا صاحب حساب در تهران حساب داشته است.بازپرس تهران پرونده را بنا به درخواست بنده به کارشناس رایانه ارسال نموده است.
سوال بنده این هست که با توجه موارد ذکر شده و به گفته شاکی که بانک می باشد البته هیچ سمتی در این پرونده ندارد زیرا پرونده شاکی خصوصی ندارد آیا شکایت بانک به نتیجه می رسد؟
البته طبق اظهارات بانک فیلم دوربین مداربسته داشتند که بنده در تاریخ صدور کارت در بانک بودم در حالی که بنده در مرخصی بودم وگواهی پزشک هم دارم البته چند کارمند همان شعبه بانک گواهی دادند که بنده در تاریخ صدور کارت در بانک حضور داشتم و اظهار کردن فقط در این تاریخ حضور داشتم و نگفتن کارتی را صادر کردم،در حالی که کارت هم با کاربری کارمند دیگر صادر شده است.بنده چند شاهد هم دارم که در آن تاریخ در محل کار نبودم... بانک هم فیلم دوربین مداربسته دارد که نشان می دهد بنده در روز صدور کارت فقط حضور داشتم... این پرونده نزدیک یکسال طول کشیده است...
خواستم ببینم ۱_تکلیف این پرونده چه می‌شود؟۲_ آیا بنده را که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم محکوم می کنند؟۳_کارشناس رایانه چگونه پرونده را بررسی می کند؟۴_بازپرس به دنبال چه چیزی می باشد؟ ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا اگر کار غیرمجاز توسط کاربری شخص دیگری صادر شده باشد ، ایشان سواستفاده از کاربری ایشان توسط شما را باید ثابت نمایند و در این خصوص بار اثبات بر عهده ایشان است.
حضور شما در ایام مرخصی دلیل بر صدور کارت توسط شما نیست، و اینکه شهادت شهود مبنی بر اینکه شما در بانک نبوده اید ، دلیل نیست که مطمنا نبوده اید.
کارشناس رایانه در خصوص اینکه سیستم ایشان توسط خود شخص با شخص دیگری کارت صادر کرده است نظر خواهد داد.
شما نیز باید علت حضور در روز مرحصی را توجیه نمایید.