آیا نسبت به این موضوع میشود شکایت اعاده حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #59537041

با سلام خدمت وکلای فرهیخته
من در یک دفتر خدماتی تقاضای دریافت رسید کردم اما مسئولش گفت که رسید داده نمیشه. اما من از پیامکی که بهم اومد متوجه شدم که هزینه ای که بهم گفته زیادتر از هزینه خدمات بوده. سه بار قبلش هم این اتفاق افتاده بود و من به ایشون گفتم که قبلا هم شما به من رسید ندادید و هزینه ای که بهم پیامک شد کمتر بود و شما بیشتر گرفتید. اما رئیس اونجا گفت که شما به ما تهمت دزدی زدید و ما ازتون اعاده حیثیت میکنیم.
حالا سوال من اینجاست که
۱- آیا به چنین موضوعی میشه عنوان اعاده حیثیت رو نسبت داد و نسبت به اون شکایت کرد؟
۲- اگر بشه، مجازاتش چیه؟

سپاس و امتنان

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست رسید شده تهمت و افترا نمیباشد

تهمت و افترایی واقع نگردیده است

سلام شما درخواست رسید کردین ربطی به این ندارد که شکایت اعاده حیثیت کنن فوقش هم شکایت کنند شکایتشون رد میشه

باسلام
شما درخواست رسید کردی وموظف به ارائه رسید هستند ودرخواست شماهیچگونه تهمتی رو شامل نمیشود وجرمی مرتکب نشدین درصورت شکایت دادخواست ایشان رد خواهد شد.

سلام و درود
خیر ، چون شما درخواست رسید وجه پرداختی خود را نموده اید و این حق قانونی شما بوده و دفتر خدمات الکترونیک قضایی موظف بوده که به شما تحویل دهد

با سلام صرف درخواست شما برای رسید جهت رفع ابهام شامل تهمت نمی شود و عمل مجرمانه ایی صورت نگرفته است

بنظر جرمی اتفاق نیفتاده است و امکان شکایت وجود ندارد