بنده چگونه می توانم بی گناهی خود و پدرم را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #59488366

با عرض سلام
فردی در همسایگی مغازه ما وجود دارد که یک روز بنده و پدرم را مورد فحاشی و ضرب و جرح قرار داد و با این وجود به همان اتهامات از بنده و پدرم شکایت نموده است،این در صورتی است که از فیلم دوربین مداربسته مغازه خود که این واقعه را به طور کامل ذخیره نموده اند فقط ۲۰ ثانیه آخر آن را که در آن نیز خود ایشان در حال حمله است را به مامور پلیس که از آشنایان وی است نشان داده و بقیه گزارش پلیس عینا دیکته شاکی است که به عنوان تحقیقات محلی تسلیم دادیاری شده است و شهادت شهود ایشان که از کارگران وی نیز می باشند، هم با اظهارات شهود و هم با گزارش پلیس و پزشکی قانونی کاملا متناقض است.
دادیاری محترم پس از بررسی پرونده و شهادت شهود ما که از کسبه محل و شاهد ماجرا بوده اند و با توجه به استشهادیه محلی حکم برائت برای ما صادر نمود در حالی که با کمال تعجب معاون محترم دادستان این حکم را رد نمود و اظهار داشت به این دلیل که همگی در درگیری حضور داشتند رسیدگی را به دادگاه واگذار می کنیم و پروندهای را که به نظر ایشان در دادگاه به سهولت رای برائت می گرفت در کمال نا باوری در دادگاه بدوی کاملا به ضرر ما و سود شاکی صادر گردید و حتی رای دادگاه بدوی قطعی اعلام شده و پرونده نیز مختومه اعلام شده است!
بنده چگونه می توانم بی گناهی خود و پدرم را اثبات نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عنوان اتهام و محکومیت شما و مدت آن و میزان دیه مهم است که رای قطعی است یا قابل اعتراض
اگر قطعی باشه شما میتوانید ماده ۴۷۷ رو بخواهید
اگر قابل اعتراض که تجدیدنظر خواهی کنید

میتوانید با تنظیم یک لایحه قوی اقدام به تجدید نظر نمایید و درصورتی که ادله شما کامل باشد رای را به نفع خود کنید

سلام. تجدیدنظر گنید. اینکه ایشان حکم رو قطعی اعلام کردن مانع اعتراض شما نیست.. شکایت تجدیدنظر بکنید. و به شهودتون و تمام ادله ای که دارید استناد کنید