طبق ماده ۱۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی دادگاه اعتراض بنظر کارشناسی را به همان کارشناس ارجاع می دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #59455747

در چه صورت دادگاه با درخواست کارشناس ۳ نفره موافقت می کند آیا معترض حق اینکه از دادگاه تقاضای کارشناس غیر یا ۳ نفره را بکند دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از نظر کارشناسی یک نفره اگر طرفین به نظر کارشناسی معترض باشند طبق قانون پرونده به نظر هیئت سه نفره کارشناسی ارجاع میشود و در صورت اعتراض به نظر سه نفره به پنج نفره و به همین منوال هفت و ... میرسد .

در صورت اعتراض به نظر کارشناس کارشناس دیگری تعیین میگردد