تاثیر رضایت یک متهم از شکات پرونده کلاهبرداری در دادسرا

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷ #59391650

سلام وقت بخیر، در یک پرونده کلاهبرداری ۵ میلیاردی که در مرحله تحقیقاته و دوشاکی و ۶ متهم داره، اگر یکی از متهمان از شاکی‌ها رضایت در دفترخانه ثبت اسناد بگیره، آیا در پرونده منع تعقیب می‌خوره یا رضایت مانع تعقیب نمیشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام براساس ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی و ماده ۳۶ این قانون در خصوص حدنصاب قانونی، کلاهبرداری موضوع سئوال شما غیرقابل گذشت است و رضایت شاکی صرفا از جهات مخففه محسوب می شود.

سلام کلاهبرداری بالای ۱۰۰ میلیون جرم غیر قابل گذشت است منع تعقیب صادر نمی‌شود ولی از عواملل مخفف مجازات است

به دلیل مبلغ که بالای ۱۰۰ میلیون تومانه و جنبه عمومی جرم،رضایت صرفا موجب تخفیف مجازات می شود ......

سلام صرف رضایت موجب منع تعقیب نمی گردد چون کلاهبرداری غیرقابل گذشت می باشد ولی باعث تخفیف مجازات می گردد

با سلام،به جهت مبلغ که بالای ۱۰۰ میلیون تومان است و جنبه عمومی جرم،رضایت صرفا موجب تخفیف مجازات می شود نه موقوفی تعقیب

با سلام
وفق ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی ناظر به ماده ۳۶ این قانون چون مبلغ کلاهبرداری بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است جرم مزبور غیرقابل گذشت محسوب و رضایت یکی از شکات نهایتا از جهات تخفیف مجازات، مطابق با بند الف ماده ۳۸ همان قانون محسوب می شود.