دوباره باید من درخواست کارشناسی بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #59352258

سلام.
من از یه نفر یه رسید با خط و امضا و اثر انگشت خودش و پسرش مبنی بر اینکه سیزده میلیون به من بدهکاره دارم. که سر موعد مقرر پرداخت نکرد و بنده هم شکایت کردم. روز دادگاه یه رسید اورد که من بیست میلیون ازش پول گرفتم. ولی من منکر امضا و اثر انگشت داخل رسید شدم. ولی خودش تقاضای کارشناسی داد. که بعد از پانزده روز هرینشو هنوز نداده. دوباره وقت رسیدگی برام براس سوم برج ده دادن. حالا چی میشه به نظرتون. دوباره باید من درخواست کارشناسی بدم؟ اون فقط میخواد پرونده طولانی بشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند ایشان از اعداد دلایل خارج است و شما نیاز نیست درخواست کارشناسی نمایید .

سلام
شما فعلا درخواست کارشناسی ندهید اگر دادگاه لازم بداند به کارشناس ارجاع می دهد

باسلام
درصورت عدم پرداخت هزینه کارشناس ان سند عادی از عداد دلایل وی خارج می شود.