برای گرفتن حکم تخلیه مستاجر شورای داوری املاک بهتر است یا شورای حل اختلاف؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۰ #59286335

سلام ، مستاجر منزل مسکونی که یک ماه از تاریخ قراردادش تمام شده و منزل را تخلیه نمیکند و حتی جواب تلفن را هم نمیدهد رفتم از طریق شورای داوری به دفتر قضایی رجوع کردم و اظهارنامه فرستادم ! ولی املاکی ها میگن باید به شورای حل اختلاف رجوع میکردی و پرونده در شورای داوری حکم اجرایی ندارد و باید دوباره بری شورای حل اختلاف رجوع کنی لطفا اگر میشه من را راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شورا مراجعه کنید....

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست صدور دستور تخلیه بدهید.

باسلام
به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید.

اگر در قرارداد شرط داوری ندارید باید به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید.

بااحترام
باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

دستور تخلیه در صللخیت شورای حل اختلاف است

دستور تخلیه در صلاحیت شورای حل اختلاف