عدم انتقال سند آپارتمان خریداری شده چه عواقبی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲,۵۲۶ #59159

با سلام. بنده سه سال پیش یک واحد اپارتمان را طبق قراداد عادی از شخصی بصورت پیش فروش خریداری کرده و یکسال قبل اپارتمان را تحویل گرفته و مبلغ کل اپارتمان را پرداخته ام ولی مدت یکسال است که فروشنده به بهانه های واهی از حضور در محضر و انتقال سند امتناع می کند.خواستم ببینم تکلیف بنده چیست و چگونه می توانم نسبت به احقاق حقم اقدام کنم ممنون و سپاس از راهنمای شم.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند داده شود.

دعوی تنظیم سند رسمی انتقال تقدیم،چنانچه ملک تفکیک نشده باشد.علاوه بر خواسته مزبور دعوی الزام به اخذ سند تفکیکی را نیز اقامه نمایید.

با سلام
شما با تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید . نیز در صورتی که تعیین خسارت در تنظیم سند نموده باشید مطالبه خسارت به جهت تاخیر در تنظیم سند از شخص تقاضا نمایید .

باسلام ۱- شما باید ازطریق دفترخدمات الکترونیک ضمن اخذ کد ثنا ، نسبت به ارسال اظهارنامه برای مالک اقدام نموده و دراظهارنامه تاریخ مراجعه به دفتراسناد رسمی و شماره (کد) دفتراسنادرسمی و آدرس آنرا مشخص کنید وبهتر است یک محدوده زمانی دوساعته تعیین کنید . ۲- درساعت و تاریخ تعیین شده دردفتراسنادرسمی حاضر شوید والباقی ثمن معامله را هم آماده پرداخت داشته باشید ۳- اگر فروشنده ی مالک دردفتراسنادرسمی حضور نیافت از سردفتر بخواهید گواهی عدم حضور صادر وتحویل شما دهد ۴- اینک باید باضمیمه کردن مبایعه نامه و سایر ادله ازجمله گواهی عدم حضور ، ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست بدهید ۵- خواسته های دادخواست باید الزام خوانده به اخذ پایانکار ، صورتمجلس تفکیکی ، الزام به تنظیم سندرسمی انتقال و خسارات و هزینه های دادرسی باشد ۶- بهتراست خواسته اثبات وقوع عقد بیع را هم اضافه کنید ۷ - اگر مسقیما ازمالک خریداری کرده اید دادخواست بطرفیت ایشان بدهید ولی اگر از غیر مالک خریداری کرده اید بطرفیت فروشنده و تمام افرادی که ماقبل فروشنده بوده اند تا اینکه برسد به مالک و همچنین بطرفیت مالک دادخواست بدهید

سلام شما باید از طریق دفاتر خدمات قضای اظهار نامه مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی دهید ودر غیر این صورت اقدام قانونی کنید

با سلام
بدوا دادخواستی مبنی بر تنفیذ صحت قرارداد ارائه نموده لیکن پس از صدور حکم مجددا اقدام به دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی نمائید

با سلام
اگر در قولنامه دفترخانه معینی را برای انتقال سند مشخص کردید با گرفتن گواهی عدم حضور فروشنده ، دادخواستی با خواسته "الزام به انتقال و تنظیم سند رسمی " تقدیم کنید و اگر دفترخانه معینی را انتخاب نکردید طی اظهارنامه دفترخانه مشخصی را به ایشان اعلام کنید و بعد دادخواست بدید