آیا با شکایت در زمینه رابطه نامشروع، میتونن اونارو پیدا کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #59143658

همسرم خیانت کرده و در حال حاضر منزل را ترک کرده و پسر۲ ساله ام را با خودش برده پیش مادرش رفته متاسفانه هیچ ادرسی ازشون ندارم شماره موبایلهای زیادی ازشون داره اما خاموشن و حتی بهم گفتن که هر کاری دوست داری بکن اگه ما رو پیدا کردی حسابه داغ دیدن بچه ات هم به دلت میزاریم ایا با شکایت در زمینه رابطه نامشروع نیامدن دادگاه میتونن اونارو پیدا کنن یا پیدا کردنشون خیلی سخت میشه منظور اینکه دادگاه راهی خاصی برای پیدا کرد نشون دارن یا کار خاصی هست که من انجام بدم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارک مستندی جهت اثبات رابطه نامشروع ایشان دارید در این زمینه نیز می توانید شکوائیه تنطیم نمایید

با سلام
دادخواست الزام به تمکین و استرداد طفل را مطرح نمایید .

با سلام .شکایت رابطه نامشروع مدرک می خواد مثل شاهد یا مدرکی که دال بر این رابطه مثل پیام های داخل تلگرام .واتساپ و...که بین همسرتون با اون طرف رد وبدل شده باشه .البته ممانعت از حق دیدار فرزند هم می تونید شکایت کنین .واز طریق شعب دادسرا اقدام به رد زنی موبایل های ایشان نموده ومکان یابی انجام بگیره .

با سلام
شما بایستی در صورت داشتن مدارک و مستندات مبنی بر رابطه مشروع از طریق دادسرا اقدام قانونی نمایید و نیز دادخواست عدم تمکین و ترک منزل توسط زوجه را به دادگاه ارایه و تقاضای استرداد طفل را از دادگاه بخواهید .