چگونه علیه شخص شکایت مطرح کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۴ #59115690

دختری در ارتباط دوستی و رابطه جنسی باردار شده و الان حدود ۶ ماه از بارداری گذشته و دچار اختلاف شدید شدن. پسر قصد عقد کردن را ندارد.
دختر شکایت کند چه حکمی علیه پسر و به نفع دختر صادر میشود و به استناد چه ماده قانونی؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر دو محکوم به مجازاد رابطه نامشروع میشوند و پسر باید ارش البکاره نیز پرداخت نماید

چیزی به نام عقد اجباری نیست هردو دختر و پسر محکوم به مجازات میشوند

سلام

سقط جنین در این مرحله برای مادر و جنین خطر جانی دارد

خانم اصلا نگران شکایت نباشند هیچ خطری متوجه ایشان نیست و مورد اتهام قرار نخواهند گرفت چون می توانند به مسائلی متوسل شوند که موجب رد اتهام ایشان شود

اما برای آن آقا علاوه بر مجازات قانونی پرداخت مهریه خانم و صدمات وارده با تشخیص کارشناس حتمی است

سلام
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی در تعریف رابطه نامشروع می‌گوید،
هرگاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا شوند،
به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهد شد
. در رابطه نامشروع، فرد از باب تعزیرات به مجازات محکوم می‌شود ولی در زنا فرد از باب حدود به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم می‌شود و تفاوت در این است که در تعزیرات و مجازات بازدارنده قاضی می‌تواند از اختیارات خود استفاده کند و مجازات را تشدید کند یا تخفیف دهد ولی در زنا چون مجازات از باب حدود الهی است، قاضی به هیچ عنوان حق تغییر و عدم اجرای آن را ندارد.

هر دو نفر مجازات میشوند ولی میتوان فرزند را به پدر نسبت داد و برایش شناسنامه گرفت

با سلام شکایت یاد شده منجر به تعقیب طرفین به اتهام زنا خواهد شد. حد زنا در مواردی که مرتکب غیر محصن باشد، صد ضربه شلاق است. مگر اینکه دختر ادعای عنف و اکراه و یا اغفال نماید. در موارد زنای به عنف و در حکم آن، در صورتی که زن باکره باشد مرتکب علاوه بر مجازات مقرر به پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل نیز محکوم می شود و درصورتی که باکره نباشد، فقط به مجازات و پرداخت مهرالمثل محکوم می گردد.

سلام
ازدواج اجباری وجود نداره اما میشه پسر را محکوم به پرداخت ارش البکاره محکوم کرد