ایا فقط فیلم میتواند جرم زنا را ثابت کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۲ #59110878

سلام من ازدواج کردم و حدود ۵ ماه با یه پسر مجرد دوست بودم و رابطه هم داشتیم اما اون اصرار داشت تا طلاقم بگیرم و با اون ازدواج کنم از من عکس داره و فیلم الان به جرم اینکه میخواست عکسامو پخش کنه شکایت کردم ایا من هم به جرم زنا محاکمه میشم یعنی فقط حرف های اون پسر یا فیلم کافیست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم زنا خیر اما از قطعا جرم رابطه نامشروع مادون زنا میباشد و تا ۹۹ ضربه شلاق دارد

درود
اگر برای قاضی محرز شود زنا کرده اید می تواند اعلام جرم کند چون متاهل هستید مجازات اعدام دارد بهتر است به عواقب کاری که می کنید فکر کنید.

باسلام موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و شاید به شلاق ختم شود

اگر مدارک و مستندات شما جرم رابطه نامشروع را اثبات کند بله

باسلام درصورتی که نصویرشما درفیلم باشد و اقرار به وجود رابطه نمایید برای شما هم مجازات در نظرگرفته خواهد شد.

با سلام و ادب
اگر اثبات شود که زنا کرده اید هر دو مجازات خواهید شد.فیلم و عکس فقط به علم قاضی کمک می کند و نمی توان فقط به آن استناد کرد

با سلام
موضوع از شمول جرم زنا خارج بوده و صرفا به دلیل وجود فیلم در صورت حصول علم قاضی به دلیل بر قراری رابطه نامشروع به شلاق محکوم خواهید شد .