اگر هر یک از زوج یا زوجه فوت کنن تکلیف مهریه زوجه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۵ #59020893

اگر زوج فوت کنه و هیچ اموالی هم از خودش بر جای نذاره آیا خانواده ش باید مهریه رو پرداخت کنن؟
اگر زوجه فوت کنه آیا زوج باید کماکان مهریه رو به خانواده زوجه بپردازه یا کلا ملغی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وارثین فقط تامیزان اموال مورث مسئولیت دارند
درصورت وجود اموال باید مهریه زوجه به وراث وی پرداخت گردد

با درود..
در خصوص سئوال مطروحه.. ۱_ اصـولا وراث صـــرفا تا میــزان ماترک مسئول پرداخت دیون از هر حیث و از جمله مهریه می باشـند..
۲_ در فرض مطروحه، در صورت مطالبه ورثه، بایستی به نسبت سهم الارث هریک از وراث باید پرداخت گردد..

-- تنها با وجود ماترک متوفی امکان مطالبه مهریه وجود دارد .
-- در صورت درخواست وراث ، زوج باید اقساط باقیمانده را به نسبت سهم هریک از وراث پرداخت نماید .

در فرض سوال اول خیر وراث یا خانواده زوج در صورت نبودن اموالی هیچ مسئولیتی ندارند
و در خصوص سوال دوم بله باید مهریه را به وراث زوجه پرداخت نمایند

با درود اصولا تا میزان ترکه وراث مسولیتی ندارند
طلب به وراث از جمله زوج منتقل می‌گردد.

با سلام درصورت عدم ماترک خیر .

با سلام .
۱ - درصورت فوت زوج ، خانواده زوج تکلیفی به پرداخت مهریه زوجه از اموال خود ندارند و فقط از اموال باقی مانده ( ارث ) متعلق به خود زوج امکان برداشت مهریه است .
۲ - درصورت وفت زوجه ، وراث زوجه می توانند مهریه را از زوج مطالبه نمایند .