لطفا با توجه به رای نهایی دادگاه میزان دیه را بفرمایید

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #58986100

سلام
وقتتون بخیر
برحسب موارد ذکرشده در رای نهایی دادگاه مبلغ دیه به چه میزانی می شود (یک و نیم دینار+۳ در صد دیه کامل مرد مسلمان + یک و نیم درصددیه کامل مرد مسلمان به عنوان ارش+یک پنجم از یک دهم از یک دوم از چهار پنجم دیه کامل مرد مسلمان به ترتیب بابت دیه کبودی در انگشت شست ودیه خراشیدگی حارصه درزانوی چپ و ساق راست و دیه جراحت دامیه در زانوی چپ (۲عدد) وارش تورم در شست و ارش خونمردگی بستر ناخن و ارش حارصه در شانه راست و دیه شکستگی استخوان بند دوم انگشت شست پای چپ که بهبود یافته است

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز با توجه به اینکه:
دیه یک مرد مسلمان در سال جدید ۲۷۰ میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و ۳۶۰ میلیون تومان برای ماه‌های حرام (محرم، رجب، ذی القعده و ذی الحجه) می‌باشد.

شما با لحاظ دیه کامل در ماه حرام وغیر حرام کافی است یک حساب و کتاب ریاضی انجام دهید و این عمل ربطی به داشتن معلومات حقوقی شما ندارد و صرفا عملی ریاضی است که خودتان هم می توانید انجام دهید