آیا امکان شکایت از شرکتهای هرمی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #58967566

با عرض سلام و خسته نباشید
من اخیرا یکی از هم خدمتیهام با انواع و اقسام شیوه ها تحت عنوان اعطای نمایندگی پرده و رومیزی وارداتی ازم اطلاعت شخصی نظیر کد ملی ، آدرس منزل و ... گرفت. بعد منو برای مصاحبه از تبریز به تهران کشوند. منو بردند به یه پانسیون، بعد سر درد داشتم خوابیدم. فردا که شد کلاس آموزشی گذاشتند. در اولیت نیم ساعت من متوجه شدم که این جا خبری از واردات پرده و اعطای نمایندگی نیست و مودبانه بحث کردم و عصر از اون خونه بیرون رفتم و برگشتم. انواع اقسام دروغهارو به من گفتند. از ترس جانم که نکند اینا منو اینجا بکشن با صحبت و احترام متقابل خارج شدم و برگشتم.
سوالم اینه که نکند اینا با اطلاعاتی که در دستشون هست کار خلافی انجام بدن؟
من هیچ ثبت نامی انجام ندادم یا هیچ وجهی پرداخت نکردم سریعا خارج شدم از اون خونه.

آیا میشه از اینا شکایت کرد به عنوان دروغگویی و اغواگری؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تهران، شکایت از شرکت های هرمی (شکایت از اعضای شرکتهای هرمی و کسانی که اقدام به عضوگیری در شرکت های هرمی نموده باشند) از طریق دادسرای جرایم رایانه ای (دادسرای ناحیه ۳۱ تهران) به جریان میافتد. البته با توجه به اینکه فعالیت شرکت های هرمی، از نظر قوانین ایران، اخلال در نظام اقتصادی محسوب می گردد، در نتیجه، وزارت اطلاعات (معاونت اقتصادی)، در مواقع ضرورت، وارد ماجرا خواهد شد.

سلام.با داشتن کد ملی و ادرس بعید است بتوانند کاری برعلیه شما انجام دهند.از طریق تماس با پلیس اعمال مجرمانه آنها را گزارش دهید.به صرف دروغگویی نمی توان شخصی رو محکوم کرد