از من خواست که پولشو بدم در غیر اینصورت ماشینو باید در اختیار ایشون قرار بدم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #58956245

اینجانب ماشینم یاتاقان زد بردم پیش دوستم مکانیک و باهاش طی کردم که نصف مبلغ تعمیر و بدم الباقیش بعد اینکه کار کردم پرداخت کنم ایشان نیز قبول کردم دو روز پیش با بهانه از من دعوت کرد که ماشینم خراب شده بیا ببندیم ماشین تو تا مغازه برسون گفتم باشه بعد اینکه رسیدیم با برنامه ریزی قبلی با دوستان نیروی انتظامی محل خود مرا به پاسگاه بردن و مامور از من خواست که پولشو بدم در غیر اینصورت ماشینو باید در اختیار ایشون قرار بدم صورتجلسه ای تنظیم کردن و بعد امضا گرفتن ماشینمو در اختیار مکانیک قرار گذاشتن . بفرمایید بنده چیکار با کنم و ایا کار اینا قانونی بوده یا نه . با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صورت جلسه ای که در پاسگاه تنظیم شده معتبر است و باید به مفاد آن عمل کنید.

مخاطب عزیز
متن امضا شما مهمه
اگر متنی که امضا کرده ای توافق نباشد از مامور و دوست خود می توانید شکایت کیفری کنید