آیا حبس ۶ ماه تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی میباشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۵ #58955383

درخواست تخفیف مجازات و تبدیل به جزای نقدی میخوام لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به شرایط قانون کاهش مجازات حبس تعزیری امکان تبدیل شدن به جزای نقدی می باشد

با سلام
با تکیه بر نهادهای ارفاقی جدید
قابل پیگیری می باشد
در صورت تمایل، تماس بگیرید

با سلام
میبایست پرونده بررسی گردد تا در صورت احراز شرایط تخفیف و تبدیل درخواست خویش را به مرجع صالح تقدیم نمود

سلام
با توجه به جهات مذکور تبدیل و یا تخفیف مجازات طبق قانون در اختیار دادگاه قرار دارد
تبدیل مجازات قانونی به مجازاتی از نوع دیگر را دادگاه باید تشخیص دهد

قابل تخفیف و تبدیل است و بستگی به بزه ارتکابی و شرایط پرونده و وجود جهات تخفیف دارد

با سلام
تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی بستگی به دارا بودن شرایط تخیف مجازات خواهد داشت که در صورت دارا بودن قاضی میتواند آنرا اعمال کند.

در صورت مشمولیت جهات تخفیف مثل عدم سابقه و رضایت شاکی حبس امکان تبدیل ب جزای نقدی را دارد