پلیس اجازه تجسس و تحقیق داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۶ #58829323

سلام وقت بخیر
اگر خانم و آقایی که عقد نیستن در ساعت خلوت و کم تردد روز وارد مغازه ای که در مالکیت آقا هست بشن و کرکره مغازه رو پایین بکشن به نحوی که هیچ راهی برای دیدن داخل مغازه از خارج وجود نداشته باشه و صدایی هم از داخل به خارج نره آیا همسایه ها که در مورد محرم یا نامحرم بودن دو فرد اطمینان ندارن و همچنین هیچ گونه اطلاعی از اتفاقاتی که بین دو نفر داخل مغازه میفته ندارند اگر به پلیس خبر بدن ( صرفا گزارش حضور خانوم و آقایی داخل یک مغازه با کرکره پایین ) پلیس اجازه تجسس و تحقیق داره؟ یا در این حالت مغازه حریم خصوصی تلقی میشه؟
متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما باید دستور قضایی داشته باشن

پلیس بدون دستور قضایی نمی تواند اقدام نماید

نیاز به دستور قضایی دارد.

با توجه به ارتباط نامشروع شما با خانم هر کس این مسئله را گزارش کند پلیس میتواند بعنوان ضابط دادگاه به تجسس و تکمیل شدن پروند ارسال به دادسرا اقدام نماید