اگر ایشون فاکتور بدهند؛ جهیزیه استرداد خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۱ #58783370

با سلام
بنده لیست همسرم در مورد جهیزیه جعلی است و بنده جهیزیه ایشان را تحویل دادم باز روی مواردی که خریدم ادعا کرده ایشون بنده هم فاکتور دارم آیا دادگاه اگر ایشون فاکتور بدهند به قسم جهیزیه را استرداد میکنه؟ هزینه دادرسی با این اوضاع با کیست؟ لیست جعلی تاثیری روی حکم داره؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مطمئن به جعل از سوی همسرتان هستید بایستی ادعای جعل نموده و ارجاع امر به نظر کارشناسی را تقاضا نمایید و همچنین با استناد به شواهد و مدارک موجود احقاق حق نمایید

اول باید جعلیت لیست ارئ=ائه شده را ثابت کنید وبرای ادعای وسایل خود فاکتور ارائه بدهید

باتوجه به اینکه فاکتور ها بنام شما بوده و ایشان لیست جعلی ارایه نماید به عنوان جعل از ایشان شکایت کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، در مورد لیست جعلی اقدام به طرح شکایت کیفری کنید و با استفاده از مدارک و شهود خودتون وسایل خود رو مسترد کنید

با سلام..
در صورایکه فاکتور اجناس بنام شما باشد، در مقام دفاع در دادگاه فاکتورهای اجناس را ارائه کنید..
و در صورتیکه با لیست و فاکتور جعلی، ادعای مالکیت نماید به مدارک ابرازی، ادعای جعل و استفاده از سند مجعول مطرح و پیگیری نمائید..
در نهایت هزینه دادرسی همواره بر عهده طرف محکوم پرونده می باشد..
موفق باشید..

فاکتور خرید های خودتون رو در مقام دفاع ارائه بدید همچنین هزینه دادرسی در نهایت ب عهده شخصی هست ک محکوم خواهد شد

ارائه مدرک جعلی نه فقط باعث اثبات دعوی نمی شود، بلکه می توانید در مرجع کیفری از ایشان طرح شکایت استفاده از سند مجعول نموده و از دادگاه حقوقی تقاضای صدور دستور توقف رسیدگی نمایید.