آیا فرد رشوه دهنده میتواند در دادگاه اعتراف خود را علیه بنده پس بگیرد و بگوید عامل اصلی آن همکار بوده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۹ #58744544

با سلام اینجانب از پرسنل پیمانی ناجا ۲۲ ساله‌ و ۲ سال خدمت هستم، که چندی پیش توسط پبش توسط حفاظت به اتهام تبانی و رشوه دستگیر شدم اینجانب تنها تخلفم این بود یکی از همکارانم اقدام به تبانی نموده بود و از بنده خواست مبلغی دلار معادل ۲۵ ملیون یا خوروی نظامی برای او از مرز به شهر ببرم بنده متاسفانه قبول کردم و پول را مقابل چشم فرد رشوه دهنده از او گرفتم خود این همکار با فردی قاچاقچی توسط حفاظت دستگیر شده و درزمان دستگیری مبلغ ۱۷۰۰ دلار در جیب او بوده حال این همکار در اظهارات خود گفته که پولی که به بنده داده رشوه خودم بوده و در ازای عبور ۱۲ دواب این پول را به من داده و فرد قاچاقچی علیه اینجانب اعتراف نموده لازم به ذکر است همکار ذکر شده دراظهارات خود در دادسرا نوشته تبانی وی با هماهنگی مسئولان بوده و تعداد ۲۱ اسب را با هماهنگی مسئولان و هماهنگی تلفنی بنده با فرد قاچاثچی در شب کمین وی عبور داده که میتوان گفت قصد حفاظت با گماردن عامل دستیگری اینجانب بوده که متاسفانه اظهارات همکارم حفاظت به من دیکته نمود و از سادگی و کم تجربگی سو استفاده نمودند، بنده به جهت خلاصی از وضعیت با توجه به اینکه ۳۵ روز بود از خانواده دور بودم قبول کردم و در دادسرا نیز قبول کردم حال هنوز برای اینجانب هنوز دادگاه تشکیل نشده سوالم این است آیا در دادگاه میتوانم اعترافم را پس بگیرم و بگویم در اثر فشار و تهدید و اغفال بوده عامل تبانی شخص دیگری است؟
پس گرفتن اعتراف اینجانب به جهت عدم دریافت رشوه و پس گرفتن اعتراف فرد رشوه دهنده به جهت عدم دادن رشوه به بنده و اینکه بگوید پول مال آن همکار بوده و بنده یک امانت دار بودم به اینجانب کمکی میکند یا خیر؟ در ضم برای آن همکار هیچ گونه پرونده قضایی تشکیل نشده و تنها به عنوان مطلع بوده در جریان پرونده بنده، لطف کنید بخاطر خدا راهنمایی کنید و کمکم کنید..

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به جنبه حقوقی پرونده میتواند دادخواست بدهد

با سلام اولا سعی کنید حتما با یه وکیل مشورت کنید وثانیا شما همه اتهامات رو انکار کنید