در تعدیل اقساط پیش پرداخت باید بدم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #58731531

سلام‌ خواهش میکنم راهنمایی کنید
در پرونده حقوقی ۴۸ میلیون محکوم شدم. اعسار زدم قبول کردن به مبلغ قسط تجدیدنظر کردم که همون اولی دادگاه قبول کردن.الان من توان پرداخت پول پیش و اقساط ندارم.چطور میتونم تعدیل اقساط یا پول پیش بزنم. آیا تعدیل شامل پیش پرداخت هم میشه یا فقط اقساط.جواب تجدید نظر ۲۰ روز هست برام اومده چقدر وقت دارم. برای تعدیل پیش پرداخت یا اقساط. باید پرداخت کنم پیش رو تعدیل بزنم یا میتونم پیش پرداخت و اقساط رو چند ماه تعدیل کنم.باید به دفتر خدمات قضایی تعدیل زد یا خود شعبه .یا تجدید نظر. یه راهنمایی کنید ممنونم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا تعدیل نسبت به پیش قسط پذیرفته نمی‌شود.

با سلام. تعدیل اقساط از طریق دفاتر خدمات قضایی می باشد و تا قطعی شدن آن طبق رای اجرایی قبلی باید اقدام گردد

تقاضای تعدیل اقساط، اجرای حکم را متوقف نخواهد کرد و می بایست تا زمان صدور حکم تعدیل و قطعیت آن، پیش قسط و اقساط را طبق آنچه در حکم اعسار قبلی بوده پرداخت نمایید. در غیر این صورت محکوم له می توانند شما را جلب نمایند.

بعد از قطعیت رای می توانید دادخواست تعدیل بدهید.

با سلام
میبایست تا زمان قبول تعدیل اقساط پیش پرداخت رو پرداخت نمایید

با سلام
شما باید پیش را پرداخت بکنید و تا زمانی که حکم تعدیل قطعی شود باید پیش و اقساط را پرداخت نمایید

سلام می توانید دادخواست تعدیل تقسیط از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح کنید و بسته به نظر قاضی و مستندات شما حکم صادر خواهد شد. هرچند تا زمان قطعیت حکم تعدیل اقساط پیشین ملاک اجرای رای خواهد بود