میگوید مدارک گم شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #58720799

سلام خسته نباشید
حدودا دو سال قبل عموی بنده از یه بنده خدایی مبلغ پولی طلب داشت طرف یک دستگاه خودرو سواری تقریبا زمین گیر یا داغون بگم بهتره داشت عمو ما به جای طلب ورش داشت یه قول نامه نوشتن بین خودشون بعد هم ماشین رو عمو داد به ما که یه دستی بهش بکشیم سوارس بشیم برای خودمون باشه به مدت یک سال ماشین رو ما کاری بهش نداشتیم بعد که جرائم بیمه شخص ثالث بخشیده شد ما آوردیم بیمش کردیم و بردیم تعمیر گاه رفتیم تو خرج صافکاری و شاسی و خلاصه خورد و ریزای دیگرش تا اینجا که مشکلی نداشتیم موتور رو دادیم مکانیک باز کرد تا داغون روز اول خدا شاهده فقط از در مغازه طرف تا خونه خودمون این ماشین روشن بود بعدش دیگه خاموش کلا میخواستم بگم که کل موتور تعمیر کامل شد زمانی که مکانیک خواست موتور رو ببنده رو شاسی پدرم نگاه شماره موتور و شماره کارت ماشین کرد دید مغایرت داره تا نگو طرف موتور رو عوض کرده به ما هم چیزی نگفته یک سال از تعمیر موتور میگذره الان هر چی بهش میگیم هر دفعه یه چی میگه اولش میگفت موتور خودش خراب بوده باز کردم تعمیرش کنم دزد از تو انبارم با یه مقدار وسایل دیگه برده دفعه دیگه میگه موتور خودش خراب شد منم همین جوری بدون مجوز یه موتور دیگه مال یه ماشین دیگه داشتم گذاشتم روش اون ماشینه رو اوراق کردم حتی آهن کهنش رو هم فروختم رفته بهش میگم لا اقل مدارک موتور جدیدی که گذاشتی روش بهم بده میگه گم شده تا الان حدودا ۱۳ میلیوون خرجش کردم پولمون که رفته فعلا یه ماشین با این شرایط افتاده رو دستم حالا نمیدونم چطور باید این مساله حل بشه سپاس گذارم که وقت میزارین خدا خیرتان بده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قبل از طرح شکایت بهتر است اظهارنامه ارسال فرمایید

با سلام
شما میتوانید طبق همان قولنامه ای که ماشین را از بدهکار جهت طلب معامله کرده اید و ضمنا شهودی اگر دارید مانند مکانیک و سایر افراد ، اقدام قانونی نمایید تا اینکه یا اصل مبلغ را پرداخت نماید یا اینکه مشکل خودرو را برای شما حل و فصل نمایید.قبل از شکایت اظهارنامه ای برای فرد بفرستید تا تامین دلیلی برای شما در داگاه باشد