آیا عموی من می تواند از انجام نشدن انتقال سند، سوءاستفاده کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #58556707

سلام وقت بخیر
پدر چند سال پیش یک باب مغازه از عمو خریداری کرد، به شکلی که قولنامه در مسجد مجاور مغازه نوشته شد و همسر و فرزندان عموی من به عنوان شاهدان فروشنده ( عموی من ) و یکی از کسبه هم به عنوان شاهد پدر من ذیل قولنامه را امضا کردن، بعدا سند وکالتنامه ای هم در دفترخانه امضا شد که به پدرم وکالت بلا عزل برای کارهای اداری و اوقاف داده شد، اکنون بعد از گذشت چند سال به دلیل هزینه بالا، انتقال سند صورت نگرفته.
آیا عموی من می تواند از این موضوع سوءاستفاده کند؟
آیا قولنامه نوشته شده از لحاظ حقوقی معتبر و محکم هست؟
با توجه به اینکه پدرم فقط یک شاهد آن هم یکی از کسبه را به عنوان شهود معرفی کرده در صورتی که عموی من سه شاهد در قولنامه ذکر کرده که همگی همسر و فرزندان او هستن.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قرارداد کاملا معتبر است .

قولنامه معتبر است و مشکلی ندارد
همینکه شهود چهار نفر جمعا هستند کفایت میکند

سلام
قولنامه ها معتبر اند ولی وکالتنامه ممکن است باطل شود لذا هر چه سریعتر نسبت به انتقال رسمی اسناد اقدام کنید.

سلام
سوء استفاده که نمیتوان کرد مگر اینکه شرطی در این باره قید شده باشد
قولنامه معتبر است جای نگرانی نیست