رای بدوی به قوت خود باقی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۲ #58552649

باسلام و احترام .
در خصوص مطالبه مانده ثمن معامله در دادگاه تجدید نظر، رای در این مورد بخصوص نقض شده و به نفع ما صادر شده است در مورد خسارت تاخیر تادیه دادگاه بدوی بنفع ما رای داده است
سوال اول : اینکه در رای تجدید نظر در مورد تاخیر تادیه اظهارنظر نکرده است یعنی این قسمت رای بدوی به قوت خود باقی است؟ یا خیر
سوال دوم : یکی از خواسته های من در تجدید نظر خواهی، هزینه های دادرسی ( بدوی و تجدید نظر ) بوده است
ولی دادگاه تجدید نظر در مورد هزینه های دادرسی تعیین تکلیف نکرده است .
نباید نظرشو در این باره میداد؟ در این خصوص باید چیکار کنم؟
با تشکر ازشما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق بایستی حکم صادره رویت گردد
اما در کل بنا به فرمایشات شما موضوه تاخیر تادیه به قوت خود باقی است و مواردی که تجدید نظر اشاره یا تغییری در حکم صادره ننموده مورد تایید میباشد

سلام
نظر دادگاه تجدیدنظر بر تایید حکم بدوی در آن قسمت بوده است.

در صورتی که دادگاه تجدید نظر در خصوص خسارت تاخیر تادیه ورود نکرده است رای بدوی در آن قسمت قابل اجرا می باشددر ارتباط باهزینه دادرسی باید بررسی شود که در دادخواست حود درخواست کردید یا خیر .

احتمالا به دلیل عدم اعتراض نسبت به تاخیر تادیه در لایحه تجدیدنظرخواهی دادگاه تجدیدنظر خود را مواجه با وظیفه ای ندانسته و اظهارنظری در این خصوص ننموده است لذا موضوع تاخیر تادیه قطعی تلقی شده و قابل اجراست .
در مورد درخواست خسارات دادرسی و ... نیز اگر در دادخواست بدوی چنین تقاضایی را مطرح نکرده باشید دیگر نمیتوانید در مرحله تجدیدنظر درخواست محکومیت به هزینه دادرسی را بکنید و باید طی دعوی مستقلی خواسته خود را مطرح کنید .