میخوام مستقل زندگی کنم؛ چطور از راه قانونی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #58521825

با سلام و عرض ادب وقت بخیر خسته نباشید ببخشید سوالی داشتم خدمتتون بنده با مادرم زندگی میکنم و سرپرست خانواده مادرم هست و میخواستم که یارانه خودم رو از سرپرست یعنی مادرم جدا کنم و دلیل جدا کردن یارانه هم اینه که مادرم مبلغ یا نه رو به هیچ وجه به من نمیده بنده متولد ۷۳ هستم میخواستم بدونم که آیا راه کاری چیزی هست برای مورد من؟؟ ممکنه که راهنماییم کنید و دوم این که در منزلی که سکونت داریم ۳ دونگ ۳ دونگ هست منظرم اینه که ۳ دونگ به اسم من هست و ۳ دونگ دیگه به اسم مادم که میخوام ۳ دونگ خود رو بفروشم و از مادرم جدا زندگی کنم ولی متستفانه مادرم یا گاهی راضی به این کار نیست و گاهی هم میگوید سهم تو از این ۳ دونگ فلان مبلغ میشه که این مبلغ نه میشه منزل اجاره کرد و نه چیزی در کل با هم سازش نداریم و پدرم هم فوت کرده به همین دلیل هست که بنده میخوام مستقل زندگی کنم بنده نه دادگاه رفتم نه چیزی که راه های قانونیشو بلد باشم بنده از مراحل قانونی هیچی سر در نمیارم اینم هم جیمیل بنده هست جهت ارسال پیام ________و این هم شماره تلفن بنده ____________حال از شما عزیزان خواهش مندم کسی میتونه کمکم کنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی با سلام امکان زندگی مستقل برای شما که رشید هستید منعی ندارد و مادر شما قانونا نمی تواند مانع این کار شود ولی با توجه به مخاطرات زندگی در تجرد و تنهایی برای شما و مادرتان تا حد امکان سعی کنید اختلافی که منجر به این تصمیم شما شده مرور بفرمائید شاید راه حل، جدا شدن از کانون خانواده نباشد.
در مورد مال مشترک هم حق با شما است میتوانید مراحل اخذ گواهی عدم قابلیت افراز از اداره ثبت و درخواست فروش و مزایده مال مشاع و برداشت سهم حاصله را انجام بدهید و یا انجام این امور را به وکیل بسپارید.

- با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده اید منعی برای زندگی مستقل ندارید .
- در صورتی که زندگی مستقل را شروع نمایید امکان درخواست تفکیک یارانه وجود دارد .
- برای فروش سهم خود باید از اداره ثبت درخواست افراز نمایید و با دریافت گواهی عدم امکان افراز ، دادخواست صدور دستور فروش ملک مشاع را تقدیم نمایید .

باسلام و احترام. بله کیس شما قابل انجام می باشد برای توضیحات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا شما را بهتر راهنمایی نماییم

سلام.سعی کنید به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید و از انها در وهله اول کمک بخواهید و در وهله دوم میتوانید از طریق قانونی نسبت به فروش ملک مشاعی خودتان و تقسیم ارزش ریالی ان اقدام کنید.