در این سی روز مهلت داده شده به ان دادگاه بروم یا نه چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #58458602

با عرض سلام
یک سال و نیم پیش ضامن شخصی که دعوا کرده بود شدم با فیش حقوقی و حالا ابلاغیه امده شما کفیل هستید تا یک ماه دیگر اگر مکفل در دادگاه حضور پیدا نکند ۳۰ ملیون از شما به نفع دولت مصادره میشود
و متهم چندین پرونده دیگر هم دارد و الان یک سال و سه ماه است که هیچ خبری از او نیست و گم شده است یا ربوده شده این پرونده دعوا که من فیش گذاشتم در یک استان دیگر است و پرونده های دیگر که مربوط به مواد و گم شدنش است در استان فارس است
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه به شما و عدم تحویل متهم، به دستور دادستان وجه‌الکفاله از شما اخذ می‌شود و شما فقط می‌توانید در موارد زیر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ دستور دادستان به شما ، به دستور دادستان اعتراض کنید :
۱- هرگاه مدعی شوند در اخذ وجه التزام و وجه‌الکفاله و یا ضبط وثیقه مقررات مربوط رعایت نشده است.
۲ – هرگاه مدعی شوند متهم در موعد مقرر حاضر شده یا او را حاضر کرده‌اند یا شخص ثالثی متهم را حاضر کرده است.
۳ – هرگاه مدعی شوند به جهات مذکور در ماده (۱۷۸) این قانون، متهم نتوانسته حاضر شود یا کفیل و وثیقه‌گذار به یکی از آن جهات نتوانسته‌اند متهم را حاضر کنند.
۴ – هرگاه مدعی شوند پس از صدور قرار قبولی کفالت یا التزام معسر شده‌اند.
۵– هرگاه کفیل یا وثیقه‌گذار مدعی شوند تسلیم متهم، به علت فوت او در مهلت مقرر ممکن نبوده است.
بنابراین ببیند وضعیت شما از مصادیق کدام یک از این موارد است