آیا با نامه بیمارستان میشه حکم رو متوقف کرد فعلا؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #58334770

عرض سلام و‌ ادب ...

بعد از صدور‌ رای قطعی دادگاه تجدیدنظر درخواست اعاده دادرسی رو دادیم به دیوان عالی کشور با مدارک خیلی خوب و محکمه پسند ....حالا پرونده رفته اجرا احکام و وقت نظارت هم تعیین شده، هنوز هیچ جوابیه ای از طرف دیوان عالی کشور مبنی بر رد یا قبول درخواست اعاده دادرسی داده نشده
شماره های پیگیری پرونده از دبیرخانه دیوان هم کاملا مشغولن و جوابگو نیستنن، خواهشا کمک کنین چجوری پیگیر پروندمون بشیم؟
چجوری میشه جلو اجرا حکم رو تا صدور جوابیه دیوان عالی کشور گرفت چون مدارک موجود برائت متهم رو کاملا ثابت میکنه و تقدیم دیوان شده
چند روز پیش مراجعه کردیم اجرای احکام گفتند تا دیوان عالی دستور توقف نده نمیشه کاری کرد به جهت اینکه پرونده ها تو نوبتن حتما متهم به زندان میره واسه اجرای مجازات
از طرفی متهم پرونده مبتلا به کرونا شده و‌هم اکنون تو بیمارستانه آیا با نامه بیمارستان یا یجوری میشه حکم رو متوقف کرد فعلا؟
خواهشا راهنمایی کنید خیلی ضروریه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- صرف اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نبوده و باید درخواست تاخیر اجرای حکم را بنمائید .
- چنانچه گواهی از بیمارستان ارائه نمائید ، دادگاه درخواست تائید گواهی را از پزشکی قانونی نموده و با تائید پزشکی قانونی اجرای حکم تا زمان بهبود شرائط بیمار متوقف خواهد ماند .

سلام
بله
امکان توقیف حکم وجود دارد
نیاز به تنظیم یک لایحه دفاعی است