موضوع این پیام چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۷۲۱ #58332143

۲۴-نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۶ واصل و به شماره _________ثبت گردید
۲۵-نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ واصل و به شماره ______---ثبت گردید...

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در تاریخهای مشخص شده ، لوایحی به شعبه تسلیم و در پرونده ثبت شده است.
می توانید به شعبه مراجعه و تقاضای مطالعه انها را نمایید.

سلام
یعنی در تاریخهای مزبور، لوایحی به شعبه تسلیم شده اند که در پرونده ثبت شده و می توانید به شعبه مراجعه کنید و تقاضای اخذ کپی یا مطالعه انها را نمایید

یعنی طرف مقابل لایحه دفاعیه نوشته و به شعبه مربوطه تحویل داده است

با سلام یکی از طرفین لایحه داده است و در آن تاریخها ثبت شده است

با سلام
یکی از طرفین پرونده لایحه داده و ممکن است هر چیزی باشد به شعبه مراجعه کنید

یعنی شما یا طرف مقابلتان (اصحاب دعوا/طرفین دعوا) در تاریخهای درج شده در متن فوق به دادگاه و شعبه مربوطه مراجعه نموده و لایحه ای تقدیم داشته اند

***پی نوشت:
""لایحه برگه ای مکتوب است که معمولا افراد دفاعیات/عرایض/مطالب خود را در آن درج میکنند و به دادگاه تسلیم مینمایند .""
""گاهی ممکن است به پیوست لایحه تصویر مدارکی که برای دفاع به آنها استناد کرده اند را ضمیمه نمایند""