گرفتن حکم تخریب برای ساخت و ساز غیر مجاز طبقه پنجم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۲۹ #58116

درود
همسایه روبرو طبقه چهار ساختمان خود را غیر قانونی ساخته و الان در کمیسیون 100 در حال بررسی است.
و الان در حال ساخت طبقه پنج هست ..ما همسایگان پیش از بتن ریزی پایه های طبقه 5 اقدام به شکایت به شهرداری کردیم و دستور جلوگیری از ادامه ساخت و ساز برای پلیس ساختمان گرفتیم.
متاسفانه با وجود این و در حضور پلیس ساختمان بتن ریزی پایه های طبقه 5 انجام شد.
ما یک شکایت به بازرسی کل کشور فرستادیم و از اقدام شهرداری در عدم انجام مسئولیت و درخواست جلوگیری از ساخت و ساز فرستادیم.
حالا گویا این شکایت اثر کرده و کار این ساختمان موقتا متوقف شده و از آنجا که این توقف نمیتونه دائم باشه باید پیگیری بشه.
لطفا بفرمایید برای تخریب پایه های بتن ریزی شده و جلوگیری از ادامه ساخت و ساز چه باید کنیم؟

لازم به ذکر هست که سازنده قصد داره طبقه 6 رو هم بعنوان خرپشته و انبار با متراژ حدودا 300 متر بسازه.
کل زیر بنا 400 متر هست و هر طبقه 5 واحد داره و سازنده مشارکتی هست و در کل 15 پارکینگ تامین می کنه.
عرض خیابان 8 متر هست و در سمت ما همه ویلایی هستن و در طرف دیگه همه ساخت ها 4 طبقه هستن و فقط یک ملک طبق 5 داره و اون هم یک واحده.

سپاسگزارم
بیات

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی که برای شکایت میفرمائید باید مستقیما از طریق شهرداری پیگیری شود و پیشنهاد میشود برا اینکه به نتیجه برسید حتما وکیل بگیرید و با گروه وکلای یاسا مشورت کنید.