ایا مادر شوهرم می تواند معامله را باطل کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۸ #57987852

با عرض سلام
مادر شوهرم بعد از اختلاف با عروس و پسر کوچکش برای زندگی به خانه ما امد ، همسرم پسر بزرگ‌ این خانم می باشد مادر شوهرم اموال خود که شامل زمین خشکی و مزرعه کشاورزی بود را در بنگاه به نام من که عروس او هستم کرده است و به من فروخته است (بدون پول ) و از من تعهد گرفته است تا از او نگه داری کنم البته این مدارک نزد من می باشد اما بعد از مدتی که با پسر کوچکش اشتی کرده و به تحریک پسرش می خواهد از من به عنوان این که او را مجبور به این کار کرده ام و در اصل با این ادعا که سرش را کلاه گذاشته ام شکایت کند و در ضمن او ۸۲ سال دارد.
آیا او می تواند با این بهانه اموال را پس بگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارک روئیت شود اگر در سند شما در ازا نگهداری مادرملک را به شما نتقل نموده یک فرض است و اگر قید نشده فرض دیگری است
اظهار نظر دقیق بدون مشاهده مدارک نمی شود صورت گیرد

سلام.
طرح دعوا اهمیت زیادی در حصول نتیجه دارد ونمیتوان نظر داد که آیا ابطال میشود یا خرید..اگه اثبات کنن که معامله ی صوری بوده احتمال ابطال وجود داره

موضوع فروش زمین در این مورد مصداق نداشته و در حقیقت مادرشوهرتان زمینهایش را در قبال موضوع نگهداری از وی به شما صلح نموده است . با منتفی شدن معوض و تحت شرایطی خاص و استثنائی امکان رجوع و فسخ صلح وجود دارد ولی به صورت کلی اصل بر عدم فسخ یا ابطال است . برای اظهارنظر دقیق تر باید مدارک بررسی و از جزئیات مطلع بود .

با توجه به اینکه ایشون با علم و اختیار زمین رو به شما انتقال داده اند طرح دعوا و رسیدن به نتیجه ی مورد نظرشون به نظر بنده بی فایده است

با درود به فرض صحت آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌توانند مگر اثبات کنند شما آنها را مجبور کرده اید و با شرایطی شاید بتوانند ثمن را مطالبه کنند.

سلام
شاید بتوان گفت که در اینجا قیمت املاک هزینه نگهداری از مادربزرگ قرار داده شده است و به نوعی مصالحه انجام گرفته بنابراین از آنجا که ایشان با علم و اختیار املاک را واگذار کرده اند موجبی جهت بطلان قرارداد ها نیست.

با سلام. اگر سند را به طور رسمی و در صحت سلامت عقلانی به شما منقل کرده است نمی تواند آن را ابطال نماید.