آیا میتونن با صدای ضبط شده ی من شکایت کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۰۸ #57975624

من با یه آقایی یه مشکل قدیمی داشتم و بعد از ۹ سال ایشون اومد از من حلالیت بگیره الان متاهل شده و بعد از اینکه من گفتم حلالش کردم به من اعتماد کرد و عکس خودش رو با یه خانومه متاهل که من شوهره اون خانوم رو میشناختم واسم فرستاد و منم به خاطر تلافی فرستادم واسه شوهره اون خانوم و الان اونا رفتن شکایت کنن قبل از اینکه عکس بفرستم چندین و چند بار به من گفت ۹ سال پیش هر چی خرج کردی واسه درمان و هر چیز دیگه بهت میدم تو عکس رو نفرست؟ گفتم ۱۰ ملیون خرج کردن خانوادم گفتم به خاطر مشکلات عصبی نمیتونم جای دولتی مشغول به کار بشم . و هر بار یه بهونه میاورد که پول ندارم و میخوام واست جور کنم بهش گفته بودم خب از دوست دخترت بگیر پول و بعدا بهش بده این آقا ام صدای منو ظبط کرده و میگه میخوام به جرم اخازی شکایت کنم ازت در حالی که اول خودش بهم گفت بهت پولی که اون موقع خرج کردی رو میدم آیا میتونن با صدای ظبط شده ی من شکایت کنن که من اخازی میخواستم کنم؟ این آقا دو روزه به من پیامهای تهدید آمیز میده و منو خانوادمو تهدید به اسید پاشی کرده و به خانواده ی شوهره اون خانوم که باهاش دوست بوده الکی گفته آتنا (یعنی من) بهم گفته بیا از طریق عکستون از این زنه شوهر دار اخازی کنیم در حالی که اصلا این حرفو من نزدم و حتی بارها بهش گفته بودم من پول نمیخوام و فقط میخوام تلافی کنم کاری که ۹ سال پیش با من کردی رو

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدای ضبط شده به تنهایی دلیل اثبات نیست اما اماره ای است برا قاضی.پیشنهاد میگردد این مساله را مابین خود حل نمایید و الا تبعات بدی برای شما خواهد داشت ....

با سلام
فیلم صوت اسکرین شات و امثال اینها به عنوان اماره قضایی تلقی میشوند و درکنار علم قاضی کمک کننده خواهند بود

با سلام
صدای ضبط شده به تنهایی قابل استماع نخواهد بود
اگر از ایشان پیامکی حاوی تهدید و تهدید به اسید پاشی و غیره دارید میتوانید بر علیه ایشان اقدام نمایید

سلام
صدای ضبط شده جزو اماره قضایی محسوب میگردد!

صدای ضبط شده دلیل اثبات نیست اما اماره ای ست برا قاضی

صدای ضبط شده به تنهایی برای اثبات جرم کافی نیست
زیرا جزو ادله اثبات جرم نیست

سلام
صدای ضبط شده دلیل و مدرک جهت اثبات نمیباشد