چگونه می توانم نسبت به قاضی شعبه یا ریاست دادسرا به حهت اطاله دادرسی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۱ #57973756

اینجانب کارمند مسکن و شهرسازی که در سال ۹۸ به همراه ۲۰ نفر از کارمندان توسط نیروهای اطلاعاتی بدون هیچگونه اظهار و تفهیم اتهام در روزکاری به دادسرا احضار و توسط قاضی پرونده به اتهام دریافت رشوه و اعمال نفوذ به زندان اوین معرفی و به من که کمترین زندانی را متحمل شدم ۴۰روز بازداشت انفرادی و به بقیه بیش از ۲ و ۳ ماه بازداشت داده شده است که بعضی از همکاران به دریافت رشوه و مدارک اعتراف کرده اند در این ایام از کمترین حقوق شهروندی مانند انتخاب وکیل، ملاقات با خانواده و حتی بازجویی محروم کامل شده ام و در قبال وثیقه سنگین آزاد شده ام بنده در هیچ زمانی در طول ۲۰سال سابقه کاری هیچگونه عمل خلاف عرفی اعم از دریافت رشوه، کم کاری و اعمال نفوذ انجام نداده ام و از دادسرا تحت ۱۰ نامه خواسته ام سند و مدرک و ...که نشان از عمل مجرمانه اینجانب با توجه به تخصص، جانبازی و شرایط اجتماعی که داشته ام ارایه نماید و چرا در ایام بازداشتی محروم از همه حقوق شهروندی شده ام به هیجکدام از نامه هایم جواب نمی دهند و کاملا مسکوت و شعبه بعد از قریب ۲ سال و تعویض بازپرس پرونده می گوید در مرحله تحفیفات و جوابیه وزارت اطلاعات هستیم و ننها گناه بنده فقط استخدام و همکاربودن در سازمان مسکن بوده است برای بنده کاملا مسجل است که می خواهند صرفا اطاله دادرسی کنند و هیچ جوابی به تقاضاهایم نمی دهند حال سوالم اینست آیا دادسرا می تواند تا زمان ناممکن پرونده را همینگونه مشمول زمان کند و پرونده را به دادگاه ارسال نکند و من چگونه می توانم پی گیری پرونده داشته باشم هر تقاضایم صرفا در پرونده قرار می گیرد و کار خاصی اعم از جواب یا کیفرخواست و ... انجام نمی دهند بارها به ریاست دادسرا مراجعه می کنم ایشان هم فقط جواب های کلی وبابیان اینکه در حال بررسی است و فقط به آبنده حواله می دهد. و آیا بعد از بازداشت و بگیر و ببند و حالا دنبال سند دریافت رشوه می گردد به معنی قصاص قبل از جنایت نیست . و آیا تحقیق قریب ۲ به سال دنبال سندی مبنی بر دریافت رشوه که هیچوقت وجود ندارد جایز است و پرونده تا چه مدت می تواند در دادسرا متوقف و راکد بماند

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص در مرحله تحقیقات مقـدماتی،، اصـولا تا زمان بررسی و تکمیل تحقیقات،، پرونده در داداسـرا جهت بررسی مفتوح می ماند تا تحقیقات مقدماتی پرونده تکمیل گردد و بعـد از تکمیل تحقیقات، طبق نظر دادیار و یا بازپرس رسـیدگی کننده،، پرونده به دادگاه ارجاع می گردد..

درود بر شما، به هرحال این از اختیارات مقام قضایی‌ست که تا زمان تکمیل تحقیقات و بررسی پرونده، آنرا به دادگاه ارجاع ندهد، چرا که در صورت نقص در تحقیقات مقدماتی حتی اگر به دادگاه هم ارجاع شود، دادگاه به همین علت آنرا به دادسرا مسترد خواهد کرد.

با درود تا زمانی که بازپرس و مقام تحقیق تشخیص دهد اصولا پرونده در دادسرا برای ادامه تحقیقات مفتوح خواهد بود

درود
شما می توانید تقاضا مطالعه پرونده داشته باشید دلایل همه در پرونده موجود است.