میتواند پرینت پیامهامو بگیرد و بعدش بخواد طلاقم بدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۳ #57875661

سلام.میخاستم بدونم شوهرم میتونه پرینت پیامکهامو بگیره تا بخاد ازم آتو بگیره و طلاقم بده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بدون دستور قضایی پرینت پیامک خط شما را به همسرتان نمی دهند ضمنا زوج برای طلاق چون حق طلاق دارد نیاز به دلیل ندارد.

سلام وقت بخیر
خیر حکم قضایی در خصوص اخذ پرینت صادر نمی‌شود

پرینت پیامک ها صرفا برای رابطه نامشروع و بعض موضوعات اعتبارت دارد

سلام
خبر ارائه پرینت پیامک صرفا در موارد محدود ان هم با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

با سلام
حسب صلاحدید مقام قضایی دستور لازم در این خصوص داده می شود و اپراتورها به در خواستهای بدون دستور قضایی خدماتی ارائه نمی نمایند.

با سلام و ادب
اگر علیه شما طرح دعوی نماید و در خصوص رابطه نامشروع پیامک ها برای صدور رای تاثیر گذار باشد قطعا با دستور قضایی می توان پرینت گرفت.و در هر حال شما مستحق مهریه و تمامی حق و حقوق خودتان هستید.

با درود زوج بدون هیچ دلیل قانع کننده ای مبتواند زوجه خویش را طلاق دهد، لیکن حقوق مالی او می‌بایست تادیه گردد ولو رابطه نامشروعی وجود داشته باشد.
پرینت بدون حکم قضایی امکان پذیر نیست، درصورت طرح دعوا علیه شما و اثبات ان توسط زوج ممکن است به‌ اتهام رابطه نامشروع تعقیب شوید.