آیا بدون داشتن شاهد میتونه از طریق پزشک قانونی اثبات کند که من با او رابطه جنسی داشته ام؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۰ #57862843

سلام،بنده مدتی بود با یک ترنس (پسر با احساسات و عواطف دخترانه) با خواست و اراده خود رابطه جنسی داشتم و بارها ازم پول نقد گرفته بود، حالا بعد از مدتی از هم جدا شدیم و هی زنگ میزنه تهدید میکنه و میگه طلب دارم ازت پولمو بده، میخواستم بدونم آیا بدون داشتن شاهد میتونه از طریق پزشک قانونی اثبات کند که من با او رابطه جنسی داشته ام یا نه؟؟؟؟ ایا از طریق پزشک قانونی میتواند با DNA اثبات کند که من با او رابطه داشته ام یا نه؟؟؟البته او خودش قبلا با خیلی ها رابطه داشته و کسب درامد میکرده از اون راه

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر این فرد با این فرضی که شما گفتید شکایت کنه پای خودش بیشتر گیر هست چون لواط برای مفعول بالغ مختار، مجازات اعدام رو داره البته شرایط اثباتش هم محدودتر از سایر جرایم هست ولی رابطه مادون لواط هم مثل بوسه یا همبستری قابل اثبات پزشکی نیست و کلا این شخص می خواهد شما را تلکه کنه یا همون اخاذی.

سلام دوست عزیز
همه چیز بستگی به خود ایشون داره و نظر پزشکی قانونی ، اگر دراین بین با کس دیگکه ای هم رابطه داشتن خب یکم اثبات رابطه با شما سخت میشه ولی اگه فقط شما بودید شاید بتونه ازطریق پزشکی قانونی این تایید رو بگیره که با شما رابطه داشته البته خب بازم برای خودش مشکل میشه مگراینکه بتونه ثابت کنه شما به زور باهاش رابطه برقرار کردید .

ارتباط جنسی پس از گذشت چندماه قابل تشخیص نیست لیکن از آنجائیکه ایشان ترانس هستند امکانش بیشتره هر روز با یکی رابطه داشته باشد دراینصورت پزشگی قانونی میتونه تشخیص رابطه بده اما نمیتونه شخص معشخصی را معرفی کنه

معمولا رابطه جنسی وعمل دخول از مقعد بابررسی وضعیت ایشان قابل اثبات اسن لیکن کننده کار بعلت از گذشت چند مدت از بین میرود چون شما میگید با خیلیا هم رابطه داشته

باسلام
اگر دو ماه قبل رابطه داشتید نمی‌تواند از طریق دی آن ای اثبات کند

ارتباط نامشروع از طریق پزشکی قانونی با تست دی ان ای قابل تشخیص تا دو ماه خواهد بود

درود
اگر زمان زیادی نگذشته باشد قابل تشخیص است.