میشود کسی را متعهد به عدم فروش ملک کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #57778337

سلام
پدر بزرگ من دارای دو زن میباشد، از زن اول دارای چهار فرزند پسر و سه دختر میباشد و از زن دوم دارای دو فرزند پسر و یک دختر میباشد!
ان دو فرزند که حاصل ازدواج دوم پدر بزرگ من هستند با سیاست و راهنمایی عموی پدرم اختیار تمام املاک پدر بزرگم را به دست گرفته اند و در پی فروش تمام زمینهای کشاورزی پدر بزرگم میباشند!
پس از اصرار و فشار عموهایم حاضر شدن که متنی را امضا کنند که متعهد شوند که اگر زمین یا ملکی را در گذشته فروخته اند فاقد اعتبار باشد و از این پس هم بدون اجازه کل فرزندان اجازه چنین کاری را نداشته باشند!
سوال این است که ایا همچین تعهدی اعتبار قانونی دارد و یا اینکه میشود چنین متنی را نوشت که ملزم به رعایت عدم فروش زمین شوند یا نه و اینکه اگر راهی هست چه متنی باید نوشت...!
با کمال تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سوال شما باید گفت اولا منظور از اختیار املا پدر بزرگ شما توسط دو فرزند برای فروش بوده یا خیر ثانیا در صورتی که فروش توسط این دو فرزند صورت گرفته باشد متن تعهدی که ایشان زمین هایی که فروختند اقرار کنند که فروش اعتبار ندارد چنین متنی از درجه اعتبار ساقط است لاکن می توانید در صورت امکان از این پس اختیار فروش املاک را از دو فرزند سلب کنید

با سلام
سوالتون مبهم است و قاعده مند نیست
با این حال، امکان توافق طرفین مبنی بر عدم انجام هر کاری از جمله عدم فروش اصولا وجود دارد
در هر حال، رجوع به وکیل ضرورت دارد

سلام هیچکس نمی تواند با مانع مالکیت شخصی شود
و از شخص تعهد بگیرد ملک خود را نفرشد یا به کسی انتقال ندهد مرتکبین چنین کاری خلاف کرده وبه حقوق شخص یعنی پدر بزرگ شما دخالت می نمایند درضمن هرگونه تعهد مذگور فاقد اعتبار قانونی بوده ودر صورت شکایت فرزندانش مجازات می شوند