با سوء استفاده از سیم کارتی که دو سال پیش تعویض شده، ابلاغیه برایم آمده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #57758209

با سلام دو سال شاید هم بیشتر سیم کارت ایرانسل که بنام من بود در دست دخترم آنتن آن قطع شد به نمایندگی ایرانسل مراجعت شد بعد برسی سیم کارت عنوان کردن این سیم کارت قابل اصلاح نیست باید سیم کارت عوض شود.این کار انجام شد حالا بعد گذشت دو سال مردی پیدا شده که عنوان می کند بوسیله این سیمکارت از دختر ایشان اخاذی شده یک ابلاغیه از دادگاه برای من ارسال شده چه باید بکنم...ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون مالک سیم کارت باید پاسخگو باشه
اما شما باید اسنادی در دست داشته و ارائه بدید که نشون بده سیم کارت در دست شما نبوده و شما استفاده نمی کرید