مبایعه نامه رسمیت دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #57743006

سلام وقت بخیر
ایا مبایعه نامه با کد رهگیری و هولوگرام دار سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور ، خانه پیش خرید شده که هنوز سند نخورده است، قابل توقیف است جای بدهی یا خیر؟
اگر نیست میشود انتقالش داد به غیر.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبایعه نامه سند عادی است و در حدود خود دارای اعتبار است
نظر قانونی هرچیز که قابل مبادله و یا تقویم به پول باشد و بعبارتی ارزش اقتصادی داشته باشد مال محسوب میشود و اموال علی الاصول قابل توقیف هستند
بله در راستای استیفا محکوم به میتوان آنرا جهت توقیف به دادگاه معرفی نمود
اموال با مبایعه نامه (سند عادی) قابل انتقال نیز هستند