شاهد میتواند انکار کنه یا دادگاه میتونه با همون صدا و شاهد محکومم کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۵ #57698613

باسلام
بنده با خانمی در ارتباط بودم شوهرش فهمیده و از شاهدی که خبر داشته اقرار گرفته و صداشو ضبط کرده و حالا همون شاهد احظار شده ایا شاهد میتواند انکار کنه یا دادگاه میتونه با همون صدا و شاهد محکوم کنه منو ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صدا دلیل محسوب نمیشود درکنار دلائل و شواهد دیگر قرینهدو اماره محسوب میشود

صدای ضبط شده دلیل نیست.‌ شهادت شهود دلیل است

سلام . صدای ضبط شده میتواند اماره ای باشد برای علم قاضی ولی اینکه بخواهد به این صدای ضبط شده استناد کند خیر .با این که کار شما غیر اخلاقی بوده است .در این مورد میتوانید کلا کتمان کنید و موضوع را قبول نکنید .

صدای شاهد دلیلی برا اثبات جرم نمی باشد ولی بعنوان اماره است جهت علم قاضی .

درود بر شما، هرچند این مساله بستگی به دید قاضی محترم پرونده خواهد داشت، لکن بعید است صدای شاهد مورد پذیرش قرار گیرد، هرچند ممکن است به عنوان اماره ای جهت حصول علم قاضی به کار گرفته شود.

صدای ضبط شده در کنار دیگر دلایل به عنوان اماره برای قاضی هست و به تنهایی قابل استناد نیست

با سلام بستگی به‌نظر قاضی دارد و صدای ضبط شده می تواند بعنوان یک اماره در علم قاضی تاثیر گذار باشد.