درخواست اعاده دادرسیمو از طریق پست فرستادم؛ آیا به درخواستم ترتیب اثر داده میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۰ #57673315

عرض سلام خدمت وکلای محترم و طاعات و عبادات تون قبول حق تعالی
بعد از صادر شدن حکم قطعی دادگاه تجدید نظر که ۲ سال حبس و دیه در نظر گرفته بود اقدام به درخواست اعاده دادرسی کردم چرا که مدارک محکمه پسندی هم برای اثبات بی گناهیم نسبت به اتهامات مطروحه داشتم.....طبق قانون در امور کیفری درخواست اعاده دادرسی مستقیما به دیوان عالی کشور تقدیم میشه منم اینکارو کردم فقط ◾به علت کارم به هیچ وجه نتونستم برم تهران و درخواست اعاده دادرسی مو از طریق پست فرستادم آیا به درخواستم ترتیب اثر داده میشه یا خیر؟ هرچقدر تماس میگیرم با دیوان عالی که پرونده مو پیگیری کنم خط ها مشغولن متاسفانه چکار میشه کرد
چون معمولا میگن به ارسال از طریق پست ترتیب اثر نمیدن و دبیرخانه درخواست رو انتقال میده به بایگانی، و سوال آخر اینکه تکلیف حکم قطعی دادگاه در زمان درخواست اعاده دادرسی چی میشه آیا حکم اجرا میشه یا موقتا متوقف میشه؟ معمولا در چنین مواردی متهم به زندان میره یا تا مشخص شدن تصمیم دیوان حکم متوقف میشه؟ اصولا دیوان عالی کشور جزو مراحل دادرسی محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعاده دادرسی حسب موازین قانونی و در صورت رعایت شدن دلائل درخواست اعاده قابل پذیرش بوده و تقدیم حضوری یا ارسال پستی درخواست موثر در مقام نمی باشد . البته باید پیگیری کنید که نامه شنا به دیوانعالی کشور واصل گردیده یا خیر . همچنین صرف درخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نبوده و تنها در صورتیکه قاضی مدارک و دلائل تقدیمی را موجه و قوی تشخیص بدهد میتوانید با تودیع تامین مناسب (حسب نظر قاضی) تقاضای تاخیر عملیات اجرایی را بنمایید .