آیا از شرکت اتوبوسرانی به دلیل تدلیس در فروش بلیط های خود می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #57646008

باسلام
یک شرکت مسافربری اتوبوسرانی روی بلیت های خود قید کرده که به ازای هر ۷ بلیت اینترنتی خریداری شده یک بلیت رایگان به مسافر تعلق می گیرد.امااکنون که ۷بلیت آماده شده اند می گوید منظورمان بلیت های بدون تخفیف بوده!آیاامکان شکایت از این شرکت باتوجه به این که متحمل هزینه برای خرید۷بلیت ازاین شرکت شده ام وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید بدلیل حیله و فریب از ایشان شکایت نمایید .

با سلام
میتونی با پرینت اینترنتی و یا آگهی شرکت و مستند به لاشه بلیطها شکایت کنی

سلام
عنوان مجرمانه کلاهبرداری ندارد ولی از آنجا که همه حقایق معامله گفته نشده تدلیس محسوب می شود.

اگر قرازداد مکتوب باشد میشود اقدام کرد