با تاخیر در تحویل کار توسط پیمانکار ساختمانی؛ از نظر قانونی چه شکایتی می تونم بکنم و نتیجه احتمالی کار چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #57571137

سلام
من در تاریخ ۲۶ اسفند ۹۸ با یک پیمانکار قرارداد بستم که نمای آپارتمان را پیچ و رول پلاک بزند. داخل قرارداد ذکر شده کار باید در ۲۰ روز تحویل شود.
در قرارداد ادعا کرده که شرکت دارد و مهر شرکتش را هم زده. اما نه شماره ثبت دارد و نه شماره تلفنی که داخل قرارداد داده شماره شرکت است. تماس که می گیرم ظاهرا شماره منزل شخصی اش را داده و یک خانم پیر گوشی را برمی دارد.
پیمانکار تا تاریخ ۲۶ فروردین به بهانه کرونا کار رو شروع نکرد. بعد از این تاریخ هم فقط یک نفر و تنها ۳-۴ ساعت در روز سر کار حاضر شد و تحویل کار همچنان به تاخیر افتاد.
چون داخل قرارداد حرفی از شرایط تاخیر در تحویل کار زده نشده بود، من اواسط اردیبهشت ماه خودم ازش خواستم یک بند به هر دو نسخه قرارداد اضافه کنیم که از ۱۴ روز دیگر اگر کار را تحویل نداد در ازای هر روز تاخیر مبلغی جریمه کسر شود.
همچنان بعد از یک ماه از آن تاریخ کار تحویل نشده و همچنان سر کار حاضر نمی شود.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام الزام ایشان به تحویل بخواهید و درصورت عدم تحویل کار خسارت تاخیر تادیه قابل دریافت است.