حکم شش ماه و دیه قابل تغییر هستند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۵ #57471737

دو نفر محکوم به پرداخت دیه چهارده میلیون و شش ماه زندان تعزیری شدند علت دعوا وخسارت به ماشین ولی رضایت داده نمیشود راه حل چه می باشد

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به هر حال باید رضایت شاکی را جلب نمایید و همچنین می توانید در راستای جبران ضررو زیان ناشی از جرم به دادگاه اعلام نمایید که قصد پرداخت هزینه ها را دارید تا شاید از جهات تخفیف محسوب شود

تقاضای تخفیف در مجازات نمایید و بایستی مدارکتان بررسی شود .

اگر فرصت تجدیدنظرخواهی دارید نسبت به تجدیدنظراقدام کنید و تقاضای تخفیف و تبدیل مجازات را بکنید.

سلام
با توجه به داشتن شاکی خصوصی تا زمانی که رضایت ایشان را جلب ننمایید، از حقوقی مانند تخفیف،تعویق و یا تعلیق مجازات بهره مند نخواهید شد .
اما علی ایحال می توانید نسبت به رای صادره در مهلت مشخص تجدید نظر خواهی نمایید.

سلام
می توانند با پرداخت دیه به حساب دادگستری بدون تجدیدنظرخواهی از دادگاه بدوی بخواهند که مجازات شان کاهش پیدا کند.

نسبت به دادنامه تجدیدنظرخواهی نمایید و تقاضای تخفیف وتعلیق مجازات را نمایید