آیا می توان دادرسی از تعدادی خوانده را استرداد و ادامه رسیدگی را خواستار شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #57258065

باسلام چند ماه پیش دادخواستی به دادگاه ارسال کردم که به علت شرایط کرونا به وقت دبگر موکول شد.که بنده لایحه ای مبنی استرداد ادامه دادرسی تعدادی از خوانده ها شده و ادامه دادرسی از سایر خوانده ها داشتم که پس از مدتی دادگاه پرونده را به علت لایحه بنده طبق بند ب ماده ۱۰۷ مختومه اعلام و قرار صادر کرد و بیست روز هم زمان اعتراض به رای صادره داد.خواستم بپرسم الان تکلیف من چیست چون خواهر و برادرانم با هم به رضایت رسیدیم و من نخواستم در این شرایط آنها به دادگاه بیان و ادامه دادرسی رو به سایر خوانده ها خواستم.لطفا در این مورد اینجانب را راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ارتباط با خواندگانی که دعوا نسبت به آنها استرداد شده است پرونده مختومه است لاکن در خصوص خواندگان دیگر پرونده مفتوح می باشد

درود
نسبت به خواندگانی که دعوی خود را مسترد نموده اید قرار رد دعوی صادر می شود

درود بر شما، دادرسی نسبت به خواندگانی که دعوی نسبت به آنها مسترد شده مختومه است، لکن در خصوص سایر خواندگان در جریان خواهد بود.

نسبت به خواندگانی که شما دعوای خود را مسترد نموده اید قرار رد دعوا صادر شده است

بله این امکان برای شما فراهم است

سلام
دادرسی نسبت به خواندگانی که دعوا نسبت به آنها استرداد شده مختومه و نسبت به آن ها که مسترد نشده همچنان مفتوح و در جریان است