ایا کارشناس دادگستری حق اظهار نظر قضایی در مورد ربا را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۹۷ #57159457

سلام شبتون بخیر
خسته نباشید
ببخشید مزاحمتون شدم از داخل سایت شماره شما رو برداشتم
یه سوال حقوقی داشتم
شخصی از من شکایت ربوی کرده و ارجاع شده به کارشناسی ولی بازپرس توی متن درخواست از کارشناس خواسته در مورد ربوی معاملات اظهار نظر کند و کارشناس هم طبق درخواست بازپرس اظهار نظر قضایی کرده و نظریه به وجود ربا رو داده به من گفتن هم بازپرس قصور و تخلف کرده همینکه کارشناس باید از اظهار نظر استنکاف میکرده ولی این امر واقع نشده هر چند در نظریه کارشناس مشخص شده که من نه تنها مازادی نگرفتم بلکه بیشتر از ۲۰۰ میلیون هم از اصل پولهایی که برای معاملات دادم طلبکارم که هنوزم دریافت نکردم ولی در صفحه اخر کارشناس منو در معاملات ملکی و خرید و فروش خودرو محکوم به ربا کرده یک موردش معاوضه پایاپای یه پرادو با ویلا بوده که معاوضه نامه هم پیوست شده و هیچ بالا بودی قید نشده و سوییچ به سوییچ معاوضه شده ولی کارشناس ۸۰ میلیون اختلاف قیمت ویلا با پرادو رو به من نسبت داده ببخشید مزاحمتون شدم در نهایت میخواستم بدونم کارشناس حق اظهار نظر قضایی رو داره یا نه چون رفتم کانون شکایت کنم اونجا بهم گفتن که کارشناس در زمینه ربا اجازه و حق اظهار نظر رو داره
ولی من از هیچ مرجعی این مطلب رو نشنیدم
واسه همین مزاحم شما شدم
چون اینجا هم دارن به نفع کارشناس پارتی بازی میکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس فقط در حیطه موضوعات ارجاع شده به کارشناسی اظهانظر می نماید

کارشناس در حدود قرار کارشناسی و دستور دادگاه اقدام می نماید ، تشریح موضوع و تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری در این موضوع وظایف کارشناس می باشد