توهین و مزاحمت تلفنی چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۰ #57040737

سلام پسر عمه اینجانب قبلا به صورت پیامکی و تلفنی توهین و تهدید کرد و محکوم به ۶ ماه حبس و ۵ ملیون جذای نقدی شد که با اعتراض و گذشت دادگاه تجدید نظر فقط ۲ ملیون قابل اجرا شد ولی دوباره توهین و مزاحمت تلفنی ایجاد کرد ایا حکم بعدیش زندان هس یا فقط جذای نقدی با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت تکرار جرم مجازات او تشدید می شود

با توجه به تکرار جرم مجازات تشدید خواهد شد

درود
تشدید مجازات وی بستگی به درجه جرم دارد.

باسلام
طبق اصلاحات اخیر قانون مجازات م ۱۳۷ هر کس بعلت ارتکاب جرم عمدی به موجب حکم قطعی به یکی از مجازات های تعزیری از درجه یک تا پنج محکوم شود و از تاریخ قطعیت حکم تا حصول اعاده حیثیت یا شمول مرور زمان اجرای مجازات ، مرتکب جرم عمدی تعزیری درجه یک تا شش گردد،حداقل مجازات جرم ارتکابی میانگین بین حداقل و حداکثر مجازات یا یک چهارم آن محکوم می کند .

در تکرار تشدید می‌اید

متن آرا صادره ملاحظه گردد بهتر میتوان اظهارنظر کرد.

هر دو مورد تهدید حبس دارد و توهین جزای نقدی دارد، تعدد مادی هم موجب بالا رفتن حداقل مجازات به میانگین حداقل و حداکثر می شود
البته چون مشمول ماده ۱۳۵ قانون مجازات اسلامی نمی باشد تکرار جرم موضوعیت ندارد.

بله
مجازات ایشان تشدید می شود