چطور میتوانم بچه را از طریق قانون بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #56968911

سلام من با خانمی که ۱۲سال از خودم بزرگتره صیغه ۹۹ ساله خوندیم الان من صیغه رو باطل کردم و حاضرم مهریه خانم رو بدم ولی این خانم بارداره ۳ ماهه و اینکه یه سری پیامک های ازش تو گوشیش دیدم که نشون میده با کسی تو رابطه بوده اونم جنسی الان میخوام بدونم میشه با گرفتن وکیل بچه رو ازش بگیرم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و دلایل مذکور باعث سلب حضانت وی نمیشود.

اگربذل مدت کردی ورابطه شما تموم شده و ایشان هم رابطه دیگری داشته به شما ارتباطی دیگر ندارد موضوع شما بی نتیجه است

درود بر شما، چنانچه بتوانید اثبات کنید حمل، فرزند شماست، و ایشان درگیر روابط نامشروع هستند، ممکن است بتوانید، لکن چنانچه خلقت حمل بعد از بذل مدت بوده باشد، ارتباطی به شما نخواهد داشت.

درود
اگر بذل مدت کرده اید روابط بعد بذل مدت به شما ارتباطی ندارد.

سلام
با توجه به اینکه ادعای شما مبتنی بر پیامک ها در گوشی خانم هست که حریم خصوصی ایشان محسوب می شود و به لحاظ قانونی مستندات شما از طریق غیرقانونی بدست آمده است لذا قابل اثبات و استناد نیست.