اینکه من راضی نیستم که طلاق بدم چکار کنم که اجرا شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۶ #56902973

سلام .خسته نباشید.همسرم دادخواست طلاق توافقی داده و من هم بناچار امضا کردم و مراحل مشاوره و اداری راطی کردیم چند روز دیگه دادگاه خانواده در شعبه تشکیل میشه و از قرار معلوم حکم به اجرای طلاق توافقی داده شود اینک من راضی نیستم که طلاق بدم چکار کنم که اجرا شود...
با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه دادگاه انصراف خود را اعلام کنید

سلام. عدم رضایت خود با قاضی پرونده ی خود مطرح نمایید. موفق باشید

اگر هریک از طرفین منصرف بشود ازاین کار می تواند با مراجعه به شعبه تقاضای استرداد دادخواست نماید

اگر راضی به طلاق نیستید در جلسه دادگاه اعلام کنید در صورت عدم رضایت شما حکم طلاق توافقی صادر نمی شود

این مورد را حتما به قاضی اعلام کنید

سلام و ارادت
در هر مرحله از رسیدگی قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش میتوانید دادخواست را مسترد نمایید .

با سلام و احترام در اینصورت شما میتوانید در دادگاه این مورد را اعلام نمایید تا دعوای شما رد شود و زوجه باید دوباره طرح دعوا نماید موفق و پیروز باشید