آیا محل ملاقات با توجه به اینکه زوجه حاضر به دیدن فرزندان نشده است تغییر میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #56861422

باسلام
در رابطه با پرونده ملاقات فززندان اینجانب با مادرشان لطفا راهنمایی بفرمایید : در دادگاه بدوی رای به تحویل فرزندان بنده به کلانتری محل به منظور ملاقات مادر به مدت ۶ ساعت در روزهای پنج شنبه هر هفته بود که با اعتراض بنده در دادگاه تجدید نظر محل ملاقات اداره بهزیستی اعلام و رای قطعی شد. که ماهها بنده به اتفاق فرزندانم در محل مورد نظر حضور میافتیم اما مادر فرزندانم حاضر به ملاقات نمی شدند که صورت جلسات هم موجود است و فقط در ۲ جلسه آخر ایشان حاضر شدند که فرزندان بنده حاضر به پذیرش ایشان نشدند و ایشان به اتفاق همراهانش جو اداره بهزیستی را به هم زدند که با تنش ها و درگیری لفظی با بنده انجام شد و اداره بهزیستی طی نامه ای به دادگاه اعلام کرد که حاضر به همکاری نیست. وکیل زوجه اعتراضیه ای به اجرای احکام نوشتند در حالی که موکلشان حاضر به ملاقات نمیشدند که تمامی صورتجلسات در پرونده مذکور موجود است . با ارجاع پرونده به دادگاه بدوی قاضی حاضر به اعلام رای و پذیرش پرونده نشدند و سپس پرونده به همان شعبه تجدید نظر ارسال شد که حدود یک ماه پیش در قالب پیامک به بنده ابلاغ شد که در مورد پرونده رای صادر شد ولی چیزی در سامانه ثنا به بنده ابلاغ نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایید
۱- آیا این روند با توجه به قطعی بودن رای قانونی است؟
۲- ایا محل ملاقات با توجه به اینکه زوجه حاضر به دیدن فرزندان نشده است تغییر میکند
۳- هرگونه پیش بینی و راهنمایی که لازم میدانید بفرمایید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۲۳ آیین نامه قانون حمایت از خانواده در مواردی که طفل به هر دلیل از ملاقات امتناع می کند،اجرای احکام باید با هماهنگی دادگاه تدابیر لازم از جمله ارجاع موضوع به مددکار اجتماعی یا مرکز مشاوره خانواده برای جلب تمایل طفل به ملاقات اتخاذ نماید.اگر با توجه به نظر مشاور روانشناس مرکز فوق و قرائن موجود برای دادگاه محرز شود اجرای حکم حضانت یا ملاقات کودک به سلامت روانی وی آسیب وارد خواهد کرد اجرای احکام می تواند با کسب موافقت دادگاه تا فراهم شدن آمادگی طفل،اجرای حکم را به تاخیر اندازد.