شخصی که به من قول ازدواج داده بود، مرا تهدید به آبرو ریزی نموده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۴۲ #56852533

سلام
دختر خانمی هستم ۲۲ ساله، مدته ۱ ساله با یه آقایی دوستم، ایشان با درخواست ازدواج وارد شدن و گفتن حتما بعد از مدتی با هم ازدواج میکنیم، ما با هم عکس های دونفره داریم و از من هم عکس های نیمه برهنه داره و من وقتی فهمیدم قصدش ازدواج نیست میخواستم ازش جدا بشم ولی منو تهدید کرده که تمام عکس های دونفرمون و عکس های برهنه من و اسکرین شات هایی که از تماس تصویری هامون گرفته برای بابام میفرسته، آدرس خونه مارو داره و پدرم شخص بنامی هستش و راحت میتونه شماره پدرمو پیدا کنه.
تو رو خدا بگید من چیکار کنم؟
نمیخوام خانوادم بفهمن و شر بشه من خیلی بی احتیاطی کردم و گول خوردم.
تو رو خدا منو راهنمایی کنید.
آدرس خونه مجردی خودشو ندارم ولی آدرس و شماره تلفن خواهر برادرهاشو دارم.
باید چیکار کنم؟
ممنونم جواب بدید منتظرم

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از ایشان به جرم تهدید شکایت نمایید

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا هیچ کس نمیتواند دیگری را تهدید کند، شما از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری می توانید با عنوان تهدید و افشای اسرار خصوصی شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

سلام

با توجه به اینکه نمی خواهید موضوع پرسروصدا شود و برای خانواده شما مایه آبروریزی گردد موضوع را از طریق گزارش به پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید.

با سلام
۱-شکایت کیفری تحت عنوان تهدید اقامه بفرمایید
۲-میتوانید آدرس دیگری جهت ابلاغ اوراق اعلام کنید هرچند پیشنهاد میشود در اینگونه مسائل حتما خانواده خود را مطلع سازید

با سلام چنین تهدیدی با توجه به ماده ۴ و ۵ قانون نحوه مجازات اشخاصی که در زمینه امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز میکنند مصوب ۱۳۸۶ جرم بوده و حداقل تا ۲ تا ۵ سال حبس و تا ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی و ۷۴ ضربه شلاق را به دنبال خواهد داشت

می توانید علیه ایشان شکایت کیفری مطرح نمایید.
ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی :
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
البته باید این جرم را اثبات کنید که ایشان شما را تهدید کرده است.